Live

Un șofer din Suceava s-a lăudat pe TikTok că accelerează până la 202 km/ oră imediat ce trece de echipajul de poliție

Data actualizării: Data publicării:
Un șofer din Suceava s-a lăudat pe TikTok că accelerează până la 202 km/ oră FOTO: Monitorul de Suceava

Un șofer de 19 ani, din județul Suceava, s-a lăudat printr-o filmare postată pe TikTok că are curajul să accelereze până la 202 km/ oră imediat ce trece de un echipaj de poliție. Ghinionul lui a fost acela că polițiștii se uită și ei pe rețelele sociale și s-au autosesizat, după care l-au identificat pe șofer și l-au sancționat pe măsura faptei sale.

Pe 10 martie, polițiștii au văzut o filmare pe TikTok în care un șofer al unui autoturism Audi cu numere roșii trece pe lângă un echipaj de poliție, apoi accelerează până la 202 km/ oră. Agenții au verificat incidentul și au stabilit că se petrecuse cu o zi înainte, pe șoseaua de centură a orașului Rădăuți, potrivit Monitorul de Suceava.

În scurt timp a fost identificat și șoferul, un tânăr de 19 ani, din comuna Marginea, care a recunoscut că a circulat cu acea viteză. Mai mult, s-a stabilit că în acel moment avea în mașină doi prieteni minori.

S-a stabilit că, în ziua precedentă, respectiv în data de 09.03.2023, în jurul orei 14:30, tânărul a preluat 2 minori ca pasageri și ulterior a condus autoturismul cu o viteză de 202 km/h, unul dintre minorii pasageri filmând cu telefonul mobil habitaclul mașinii și planșeta vitezometrului, ulterior postând imaginile pe o rețea de socializare.

Polițiștii au dispus sancționarea tânărului cu amendă în valoare de 2900 lei și suspendarea permisului de conducere pentru 4 luni”, a declarat pentru sursa citată comisarul-șef Ionuț Epureanu.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ipoteză șocantă în cazul tânărului din Suceava găsit mort pe șosea: nu ar fi fost un accident, ci o răzbunare

Un șofer din Suceava, suspectat că a accidentat mortal un pieton, a fost găsit acasă. Era beat și s-a baricadat în locuință

Un șofer de ambulanță din Suceava a fost trimis în judecată pentru un accident mortal. Era în misiune și depășise o coloană de mașini

Surse Digi24: Zelenski a aterizat, joi, la Suceava. Imagini cu coloana oficială a președintelui ucrainean

Partenerii noștri