Un șofer din Suceava s-a lăudat pe TikTok că accelerează până la 202 km/ oră imediat ce trece de echipajul de poliție

Data actualizării: Data publicării:
kilometraj care indica viteza de 202 km/ ora
Un șofer din Suceava s-a lăudat pe TikTok că accelerează până la 202 km/ oră FOTO: Monitorul de Suceava

Un șofer de 19 ani, din județul Suceava, s-a lăudat printr-o filmare postată pe TikTok că are curajul să accelereze până la 202 km/ oră imediat ce trece de un echipaj de poliție. Ghinionul lui a fost acela că polițiștii se uită și ei pe rețelele sociale și s-au autosesizat, după care l-au identificat pe șofer și l-au sancționat pe măsura faptei sale.

Pe 10 martie, polițiștii au văzut o filmare pe TikTok în care un șofer al unui autoturism Audi cu numere roșii trece pe lângă un echipaj de poliție, apoi accelerează până la 202 km/ oră. Agenții au verificat incidentul și au stabilit că se petrecuse cu o zi înainte, pe șoseaua de centură a orașului Rădăuți, potrivit Monitorul de Suceava.

În scurt timp a fost identificat și șoferul, un tânăr de 19 ani, din comuna Marginea, care a recunoscut că a circulat cu acea viteză. Mai mult, s-a stabilit că în acel moment avea în mașină doi prieteni minori.

S-a stabilit că, în ziua precedentă, respectiv în data de 09.03.2023, în jurul orei 14:30, tânărul a preluat 2 minori ca pasageri și ulterior a condus autoturismul cu o viteză de 202 km/h, unul dintre minorii pasageri filmând cu telefonul mobil habitaclul mașinii și planșeta vitezometrului, ulterior postând imaginile pe o rețea de socializare.

Polițiștii au dispus sancționarea tânărului cu amendă în valoare de 2900 lei și suspendarea permisului de conducere pentru 4 luni”, a declarat pentru sursa citată comisarul-șef Ionuț Epureanu.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri