Live

Viceprimarul unei comune din Neamț a fost reținut după ce a spulberat cu mașina un bărbat și a fugit de la locul accidentului

Data publicării:
FOTO: Shutterstock

Viceprimarul comunei Bahna a fost reţinut de poliţişti după ce a comis un accident rutier mortal şi a fugit de la faţa locului, transmite Agerpres.

Bărbatul în vârstă de 73 ani se afla la volanul unui autoturism pe drumul comunal şi a accidentat un localnic în vârstă de 74 ani.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 73 ani, din Bahna, ar fi condus un autoturism pe DC 98, ar fi surprins şi accidentat un bărbat de 74 ani, din aceeaşi localitate, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind ulterior identificat şi depistat de poliţişti. Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 74 ani. În urma administrării materialului probator, a fost dispusă reţinerea bărbatului în vârstă de 73 ani, pentru 24 ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Editor : Bianca Chirilă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat din Brașov a fost reținut, după ce a provocat un accident rutier. Victima din cealaltă mașină era chiar fiul său

16 morți după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie adâncă de o sută de metri, în Peru

Doi adulţi şi doi copii, răniţi într-un accident rutier în Teleorman

VIDEO. Viitorii polițiști sunt căutați în mall-uri. Cu ce salariu sunt ademeniți tinerii

Partenerii noștri