Live

VIDEO „Băi, sclavule, șocâte!” Scandal la sediul IPJ Gorj. Doi bărbați au bruscat mai mulți polițiști, agenții nu au avut nicio reacție

Data publicării:
oi bărbați au bruscat mai mulți polițiști, agenții nu au avut nicio reacție. Sursa: captură video

A fost scandal în sediul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj. Doi bărbați au bruscat mai mulți polițiști și i-au înjurat. Apoi au plecat, fără ca agenții agresați să aibă vreo reacție.

- Ce faci? Păstrează distanța!

- Alo! Păstrează distanța!

- Unde? Ia arată pe foaie, ce-am avut eu la mine când am venit și când am plecat. Băi! Ce-am avut la mine când am venit și când am plecat? Băi, zi! Băi, sclavule, șocâte!

Unul dintre protagoniștii scandalului a sunat seara trecută la 112 pentru a solicita ajutorul unei ambulanțe. Bărbatul era la o petrecere, la un restaurant din Târgu Jiu, când a început să se simtă rău. A sunat la 112, dar pe fundal se auzea mult zgomot, iar la un moment dat apelul s-a întrerupt. În aceste condiții, a fost luată decizia de a trimite la fața locului o ambulanță și două echipaje de poliție.

Când i-a văzut pe polițiști, bărbatul a devenit recalcitrant și l-a lovit pe unul dintre agenți, motiv pentru care a fost încătușat.

Ulterior a fost urcat în ambulanță și trimis la spital pentru investigații medicale.Fiul lui a fost dus la secția de poliție, unde mai târziu a ajuns și tatăl său. Acolo a avut loc scandalul.

IPJ Gorj a precizat că acest caz a fost preluat de parchet, însă procurorul de caz nu a oferit niciun detaliu.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Situație scăpată de sub control în Noua Caledonie, care arată ca după război. Macron a convocat iar Consiliul de Securitate

Imagini ca după război în Noua Caledonie. Tancuri pe străzi, 600 de soldați au fost trimiși să deblocheze drumul spre aeroport

Restricţii de trafic în Capitală, în weekend. Rutele alternative recomandate de polițiști

Bărbat împușcat mortal când încerca să incendieze o sinagogă din Franța

Partenerii noștri