Live

VIDEO | Drifturi și focuri de armă cu AK-47, la Oradea

Data publicării:

Percheziţii în această seară la două adrese din Oradea şi la o a treia din afara oraşului, din vestul ţării, în cazul celor doi tineri care s-au filmat în timp ce făceau drifturi în parcarea unui centru comercial. Mai mult, unul dintre ei se mândreşte cu o armă şi trage mai multe focuri în aer.

Cei doi și-au etalat maşinile cu mulţi cai putere pe centura municipiului Oradea. Au ajuns apoi în centrul orașului, într-o zonă pietonală, unde este interzis accesul auto.

După ce au postat imaginile pe internet, poliţiştii s-au autosesizat şi au întocmit un dosar penal pentru deținere ilegală de arme şi curse ilegale de maşini.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Șofer filmat în timp ce doboară cu camionul o poartă de gabarit din Prahova. Polițiștii au deschis o anchetă

Un bărbat din Neamț ar fi furat anvelope de 1 milion de lei, de la firma la care lucra. El și un complice, reținuți pentru delapidare

Un actor din Oradea a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat o colegă. "E o porcărie, totul a fost consimțit"

Trei tineri cu vârste între 15 și 18 ani au fost arestaţi în Elveţia, după o anchetă a poliției germane cu privire la posibile atentate

Partenerii noștri