Live

VIDEO. Un bărbat a fost filmat în timp ce fura trandafiri de pe domeniul public, în București. Ciucu: „Este o faptă penală”

Data publicării:
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a postat pe Facebook o înregistrare cu un bărbat care fură mai mulți trandafiri de pe domeniul public. FOTO: Facebook/ Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a postat pe Facebook o înregistrare cu un bărbat care fură mai mulți trandafiri de pe domeniul public. Edilul a explicat că au fost plantați anul trecut și că țin până târziu în iarnă, adăugând că „este o faptă penală”.

În imagini se vede cum bărbatul a pătruns pe scuarul din mijlocul drumului și rupe mai mulți trandafiri pe care apoi îi duce în mașină, în Sectorul 6 al Capitalei.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a reacționat pe Facebook și a explicat că bărbatul a furat „un portbagaj de trandafiri”, care au fost plantați anul trecut și care „țin până târziu în iarnă”.

„ADPDU Sector 6 depune sesizare la Poliție, avem numărum mașinii care a fost ieri la furat. Este o faptă penală”, a mai scris edilul.

Editor : Bianca Chirilă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O menajeră din Oradea a furat bani și un card bancar din locuința clientei sale. A făcut 80 de plăți de mii de euro, până să fie prinsă

Doi fraţi care au studiat la MIT sunt acuzaţi că au furat 25 de milioane de dolari în criptomonede în doar 12 secunde

Un bărbat din Sibiu a furat cardul unui prieten și a făcut cumpărături de 25.000 de lei

Un bărbat a furat un taxi din Caransebeș și l-a condus zeci de kilometri. S-a dat singur de gol, când a vrut să alimenteze

Partenerii noștri