VIDEO. Un bărbat a fost filmat în timp ce fura trandafiri de pe domeniul public, în București. Ciucu: „Este o faptă penală”

Data publicării:
barbat care fura trandafiri
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a postat pe Facebook o înregistrare cu un bărbat care fură mai mulți trandafiri de pe domeniul public. FOTO: Facebook/ Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a postat pe Facebook o înregistrare cu un bărbat care fură mai mulți trandafiri de pe domeniul public. Edilul a explicat că au fost plantați anul trecut și că țin până târziu în iarnă, adăugând că „este o faptă penală”.

În imagini se vede cum bărbatul a pătruns pe scuarul din mijlocul drumului și rupe mai mulți trandafiri pe care apoi îi duce în mașină, în Sectorul 6 al Capitalei.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a reacționat pe Facebook și a explicat că bărbatul a furat „un portbagaj de trandafiri”, care au fost plantați anul trecut și care „țin până târziu în iarnă”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„ADPDU Sector 6 depune sesizare la Poliție, avem numărum mașinii care a fost ieri la furat. Este o faptă penală”, a mai scris edilul.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri