Live

VIDEO. Un poliţist din Oradea a fost rănit în misiune

Data actualizării: Data publicării:

Un poliţist care se deplasa cu autospeciala la un eveniment sesizat prin 112 a fost rănit pe o stradă din Oradea, judeţul Bihor, după ce un autoturism a intrat direct în maşina de Poliţie. Autospeciala avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, scrie News.ro.

O femeie de 27 de ani, din comuna Pomezeu, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul General Gheorghe Magheru din municipiul Oradea nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu o autospecială M.A.I., aflată în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. 

„Autospeciala avea în funcţiune mijloacele speciale luminoase şi acustice de avertizare şi era condusă pe strada Aleea Ştrandului înspre Parcul Traian de către un agent de poliţie de 24 de ani, din cadrul I.P.J. Bihor, care se afla în timpul serviciului, în misiune, deplasându-se la un eveniment sesizat prin S.N.U.A.U. 112 împreună cu un alt coleg din cadrul aceleiaşi structuri”, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Judeţeană Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătorul autospecialei de poliţie a suferit leziuni uşoare. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că niciunul din cei doi conducători auto nu au consumat băuturi alcoolice.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un actor din Oradea a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat o colegă. "E o porcărie, totul a fost consimțit"

Sorin Grindeanu: Joia viitoare dăm drumul circulaţiei pe drumul de legătură Oradea - Autostrada Transilvania

Cum a scăpat cu viață un tânăr din Oradea, după ce mașina lui a fost tăiată, la propriu, în două. Momentul în care iese din autoturism

Kelemen Hunor şi Peter Szijjarto merg la manifestările organizate de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni la Oradea

Partenerii noștri