Video&Foto Cum a scăpat cu viață un tânăr din Oradea, după ce mașina lui a fost tăiată, la propriu, în două. Momentul în care iese din autoturism

Data publicării:
accident oradea
În urma impactului, autoturismul s-a rupt, la propriu, în două. Sursa foto: Facebook / Info Trafic Bihor & Oradea

Un șofer de 19 ani din Oradea a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier în care mașina lui a fost tăiată în două. Tânărul, care nu consumase alcool și nici substanțe interzise, a pierdut controlul asupra direcției și, după ce a lovit bordura unui trotuar, a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public. Șoferul a ieșit pe propriile picioare din autoturismul distrus, scrie eBihoreanul, spre surprinderea martorilor.

Accidentul rutier a avut loc marți, în jurul orei 22:35, pe bulevardul Dimitrie Cantemir din Oradea. Tânărul de 19 ani era singur la volan, când a pierdut controlul mașinii și a produs un accident rutier.

"Un tânăr de 19 ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dimitrie Cantemir din Oradea, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, într-o curbă spre stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi lovit bordura unui trotuar de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public, care a fost avariat în urma impactului", transmit reprezentanții IPJ Bihor.

În urma impactului, autoturismul tânărului s-a rupt, la propriu, în două. 

Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

sursa video: grupul de Facebook INFO TRAFIC Jud BIHOR

Părți din caroseria mașinii au avariat alte două autovehicule, parcate în apropriere, spun polițiștii.

În urma accidentului, șoferul a ajuns la spital. Până să ajungă echipajul medical să îl preia, tânărul a ieșit singur din mașină. O cameră de bord a surprins momentul:

sursa video:  grupul de Facebook Info Trafic Bihor & Oradea

Potrivit IPJ Bihor, șoferul de 19 ani nu consumase nici alcool, nici substanțe interzise. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

sursa foto: BIHOREANUL/ Grupul Facebook Info Trafic Bihor & Oradea
sursa foto: BIHOREANUL/ Grupul Facebook Info Trafic Bihor & Oradea

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri