Live

Fiica de 13 ani a antrenorului clubului de volei SCM Zalău a fost ucisă în masacrul din Belgrad. Era colegă de clasă cu atacatorul

Data actualizării: Data publicării:
Sârbii au la dispoziție o lună pentru a preda armele deținute ilegal. Ei nu vor fi sancționați și nici întrebați de unde le au. Foto: Profimedia Images

Printre victimele masacrului petrecut miercuri la o școală din Belgrad se numără și fata de 13 ani a antrenorului sârb al clubului de volei SCM Zalău, Dragan Kobiljski, informează presa din Serbia. Adolescenta era în aceeași clasă cu elevul care a comis atacul armat.

Kobiljski, care a făcut parte din echipa de antrenori a naționalei Serbiei, a primit vestea tragică a uciderii fetei sale când se afla în Zalău. Fata sa era elevă în clasa a 7-a, colegă de clasă cu atacatorul.

Un mesaj de condoleanțe a fost postat și pe contul de Facebook al clubului de volei din Zalău antrenat de Kobiljski.

„Echipa și conducerea clubului SCM Zalău sunt alături de antrenorul nostru, Dragan Kobiljski, în aceste clipe grele, provocate de trecerea în neființa a fetiței sale la vârsta de doar 13 ani. Sincere condoleanțe, Dragan! Iskreno saučešće, Dragan!”, este mesajul postat de SCM Zalău.

Un adolescent sârb a deschis focul, miercuri, într-o școală din centrul Belgradului, provocând moartea a opt elevi și a unui paznic.

Kosta Kecmanović, elev de clasa a VII-a, în vârstă de 14 ani a ucis șapte fete, un băiat și un gardian. Alți șase elevi și profesoara de istorie au fost răniți și se „luptă pentru viața lor”, a mai spus șeful poliției din Belgrad.

Kecmanović îşi planificase atent atacul cu o lună înainte. Chiar își făcuse o listă cu persoanele pe care voia să le omoare, pe care polițiștii au găsit-o asupra lui.

Editor : Mihnea Lazăr

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Focuri de armă în apropierea ambasadei Israelului din Stockholm. Mai multe persoane au fost reţinute

Viktor Orban e supărat că „a rămas singur în lupta pentru pace” în UE, după ce aliatul său Roberto Fico a fost la un pas să fie omorât

Experții în securitate critică modul în care a fost apărat Robert Fico: „Ofițerii de protecție s-au speriat și au fugit”

Bărbatul care a vrut să-l omoare pe Robert Fico a făcut primele declarații: „Nu sunt de acord cu politica Guvernului”

Partenerii noștri