Fiica de 13 ani a antrenorului clubului de volei SCM Zalău a fost ucisă în masacrul din Belgrad. Era colegă de clasă cu atacatorul

Data actualizării: Data publicării:
oameni aprind lumânări în fața școlii din Belgrad unde au fost uciși 8 elevi și un gardian
Sârbii au la dispoziție o lună pentru a preda armele deținute ilegal. Ei nu vor fi sancționați și nici întrebați de unde le au. Foto: Profimedia Images

Printre victimele masacrului petrecut miercuri la o școală din Belgrad se numără și fata de 13 ani a antrenorului sârb al clubului de volei SCM Zalău, Dragan Kobiljski, informează presa din Serbia. Adolescenta era în aceeași clasă cu elevul care a comis atacul armat.

Kobiljski, care a făcut parte din echipa de antrenori a naționalei Serbiei, a primit vestea tragică a uciderii fetei sale când se afla în Zalău. Fata sa era elevă în clasa a 7-a, colegă de clasă cu atacatorul.

Un mesaj de condoleanțe a fost postat și pe contul de Facebook al clubului de volei din Zalău antrenat de Kobiljski.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Echipa și conducerea clubului SCM Zalău sunt alături de antrenorul nostru, Dragan Kobiljski, în aceste clipe grele, provocate de trecerea în neființa a fetiței sale la vârsta de doar 13 ani. Sincere condoleanțe, Dragan! Iskreno saučešće, Dragan!”, este mesajul postat de SCM Zalău.

Un adolescent sârb a deschis focul, miercuri, într-o școală din centrul Belgradului, provocând moartea a opt elevi și a unui paznic.

Kosta Kecmanović, elev de clasa a VII-a, în vârstă de 14 ani a ucis șapte fete, un băiat și un gardian. Alți șase elevi și profesoara de istorie au fost răniți și se „luptă pentru viața lor”, a mai spus șeful poliției din Belgrad.

Kecmanović îşi planificase atent atacul cu o lună înainte. Chiar își făcuse o listă cu persoanele pe care voia să le omoare, pe care polițiștii au găsit-o asupra lui.

Editor : Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri