Live

FOTO. Două mașini au căzut într-o groapă, în sectorul 6 din București

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Ciprian Ciucu

Două mașini au căzut duminică seară într-o groapă prost semnalizată, în sectorul 6 al Capitalei, unde sunt lucrări ale RADET. Unul dintre șoferi a fost rănit.

Actualizare 23:30. Poliția Capitalei anunță că, duminică seara, două autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bd. 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au căzut într-un șanț săpat în carosabil.

Șanțul săpat este parte a unei lucrări de termoficare a RADET.

În urma accidentului, unul dintre șoferi a fost rănit.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzelor și împrejurărilor evenimentului rutier, precum și pentru stabilirea modului de semnalizare a lucrării.


„Firea, lăsați sărbătoarea în seara asta! Vedeți ce isprăvi ce mai face RADET în mandatul dumneavoastră! În zona Aleea Compozitorilor nr. 13, Sector 6, într-o groapă nesemnalizată unde se desfășoară o lucrare Radet, au căzut două auto, unul în totalitate, iar celălalt partial. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime omenești, reveni cu detalii...”, a spus Ciucu, într-o postare pe pagina de Facebook.

Consilierul general a adăugat ulterior că a ajuns la fața locului, iar cei doi șoferi sunt teferi.

„Este vorba despre lucrări RADET prost semnalizate. Două mașini au căzut în groapă una după cealaltă la interval de 2 minute. Șoferii sunt OK, mașinile, nu”, a mai spus el.

Primul șofer era deja căzut, cel de-al doilea nu a văzut nimic. Cel care căzuse primul nu ieșise încă din mașină. Groapă a fost săpată de RADET. Se pare că nu a fost suficient semnalizată”, a mai spus Ciucu.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sebastian Burduja vrea ca Bucureştiul să devină port la Dunăre: „Nimeni nu a fost în stare în 34 de ani să facă asta”

Incendiu și explozii la o clădire din Sectorul 1 al Capitalei. Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale. A fost emis mesaj RO-Alert

Incendiu puternic la fațada unui bloc în construcție, în București. Fumul gros se vede de la câțiva kilometri

Piedone îl ironizează pe Ciolacu: Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Eşti bine?

Partenerii noștri