Live

FOTO. Intersecția din București în care au „răsărit” șase indicatoare rutiere identice

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Cristina Găvruș/Facebook

Exces de zel în semnalizarea unei intersecții din cartierul Berceni, din Capitală. Șase semne de circulație identice au fost montate unul lângă altul.

Citiţi şi: Dragnea îşi pregăteşte plecarea de la putere. Şi întoarcerea. Ca preşedinte

Indicatoarele rutiere au apărut la intersecția Bulevardului Costantin Brâncoveanu cu strada Nițu Vasile, în sectorul 4 al Capitalei. 

Imaginea a fost postată pe Facebook de Cristina Găvruș: „Băluță ne mai ia de proști câteodată, da’ nu ne supărăm, că ni-l merităm.”.

Montarea indicatoarelor rutiere în Capitală intră în atribuţiile Generale ale Administraţiei Străzilor Bucureşti, aflată sub Consiliul General al Municipiului București. Pe site-ul instituției se arată că în atribuțiile ASB intră construcția de noi poduri și pasaje, administrarea, întreţinerea și reabilitarea reţelei stradale, a podurilor şi pasajelor rutiere supra şi subterane existente, precum şi a lucrărilor de exploatare, întreţinere şi reparaţii a sistemului de dirijare şi semnalizare rutieră (semaforizare, indicatoare şi marcaje rutiere), construirea, amenajarea şi exploatarea parcajelor publice de utilitate generală pe teritoriul Municipiului Bucureşti.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cîrstoiu spune că traficul din București e „haos”: „Mergând cu metroul, mașina și tramvaiul, am constatat că e de-a dreptul stresant”

Ciucu spune că e o singură soluție pentru traficul din București. „În Sectorul 6 avem 230.000 de mașini și 50.000 de locuri de parcare”

Nicușor Dan, despre Planul de Mobilitate Urbană: „Nu am avut până acum o hartă a şcolilor şi a numărului de elevi care învaţă în ele”

Negoiță îl acuză pe Nicușor Dan că fuge de el: „De mai bine de un an nu îmi răspunde. Nu reușesc să îl înțeleg pe acest om”

Partenerii noștri