Video Negoiță îl acuză pe Nicușor Dan că fuge de el: „De mai bine de un an nu îmi răspunde. Nu reușesc să îl înțeleg pe acest om”

Data actualizării: Data publicării:
robert negoita si nicusor dan
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, nu reușește să dea de Nicușor Dan. Foto: Inquam Photos / George Călin

Primarul Sectorul 3, Robert Negoiță, îl acuză pe edilul general al Capitalei, Nicușor Dan, că îl ignoră complet de mai bine de un an. „Nu răspunde nici la mesaje, nici la telefon, nu reușesc să îl găsesc”, spune Negoiță, care îi cere primarului general să semneze odată proiectele de fluidizare a traficului, care „zac pe biroul său” de luni de zile.

Robert Negoiță a intervenit, marți, în timpul conferinței de presă susținute de Nicușor Dan despre amenda de 35 de milioane de euro dată de Poliția Locală proprietarului terenului din parcul IOR. Primarul Sectorului 3 a spus că are proiecte de fluidizare a traficului pentru care așteaptă aprobarea PMB. Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a luat documentele și i-a urat „O zi bună”.

„Principala problemă în București este traficul, iar a doua este poluarea, care vine tot din tarfic. Trebuie să găsim soluții. Noi, în Sectorul 3, încercăm să ne facem treaba. Avem proiectele, materialele, prefabricatele deja de mai mulți ani pentru trei pasaje subterane pe Mihai Bravu, adică fix pe inelul principal de circulație.

Primarul general ne-a spus până acum că nu ne lasă să le facem pentru că nu avem PUZ. De luni de zile, PUZ-urile zac pe biroul său și nu vrea să le semneze, să le dea drumul. Mai mult decât atât, nu reușesc să îl găsesc nicicum de mai bine de un an de zile. Nu știu cum să mai procedez cu dumnealui, de aceea m-am dus azi, nu l-am deranjat, l-am lăsat să vorbească, iar la final l-am abordat în speranța că reușesc să stabilesc o întâlnire cu dumnealui.

Nu reușesc să îl înțeleg pe acest om. Niciodată nu l-am căutat cu o problemă personală. Problema traficului din București este una mai mult decât evidentă, o vedem în fiecare studiu sociologic, e conștientizată de bucureșteni, vedem cu toții că îmbătrânim efectiv în trafic”, a afirmat Robert Negoiță, la Jurnalul de Seară de la Digi24.

Întrebat dacă este de părere că Nicușor Dan ar fi împotriva celor trei pasaje și tocmai acesta să fie motivul pentru care îl evită, Negoiță a răspuns: „Declarativ, nu. Poate fi împotrivă, dar ar trebui să ne vedem să îmi explice: domne, nu trebuie făcute așa sau nu trebuie făcute deloc, sau trebuie să fie mai strâmte, mai late sau colorate în roz”.

„Nu comunică, nu este de găsit. Pur și simplu a întors spatele și a fugit. De mai bine de un an de zile nu răspunde nici la mesaje, nici la telefon, nu reușesc să îl găsesc”, a mai adăugat primarul Sectorului 3.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri