Live

FOTO. Tânăr cu rană deschisă la picior, de la o grenadă cu șrapnel

Data publicării:

Noi dovezi ale intervenției în forță a Jandarmeriei la protestul ce s-a dorit a fi unul pașnic, vineri seară, în Piața Victoriei din Capitală. Un tânăr a postat pe Facebook o imagine în care arată o rană deschisă la piciorul drept. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

„Romania 2018. Opera de artă a jandarmeriei române, care a folosit grenade cu șrapnel for fuck sakes. Nu glumesc. Ăla e piciorul meu, iar fata de lângă mine a fost bătută până a leșinat. Dacă nici acum nu se curăță țara asta de nenorociții ăștia, eu mi-am făcut bagajele și m-am cărat definitiv. Oricum, am primit un "tatuaj" pe viață. Mulțumesc din suflet miliției române. Să nu vă mirați dacă de acum vă scuip în față când vă văd”, a scris Octavian Ureche.

Președintele Klaus Iohannis a condamnat vineri seară intervenția brutală a Jandarmeriei, pe care a catalogat-o „puternic disproporţionată în raport cu manifestările majorităţii oamenilor din Piaţa Victoriei” şi a avertizat că încercarea de a înfrânge voinţa oamenilor printr-o reacţie violentă a forţelor de ordine este o soluţie condamnabilă.

Preşedintele a subliniat că ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicaţii pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Klaus Iohannis, despre reluarea cercetărilor în Dosarul 10 august: Mi se pare un lucru bun

Orban, reacție la reluarea Dosarului 10 august: Nu avem nevoie de un alt dosar cu aceeași soartă ca cele ale Mineriadelor și Revoluției

CTP, despre Dosarul 10 august făcut de DIICOT: Este instigare la omor din partea procurorilor care au redactat acest document oficial

DIICOT anunță redeschiderea urmăririi penale pentru foștii șefi ai Jandarmeriei în Dosarul 10 august

Partenerii noștri