Live

Fratele lui Mirel Rădoi a murit

Data actualizării: Data publicării:
Foto: DSU

Mihai Rădoi, fratele selecționerului naționalei U21, Mirel Rădoi, a murit, în urma unui stop-cardiorespirator, anunță Digi Sport. Mihai Rădoi a încercat să se sinucidă luna trecută, când s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia.

Potrivit medicilor, Mihai Rădoi, în vârstă de 36 de ani a decedat vineri dimineaţa, la Spitalul Judeţean Timişoara, unde era internat. Decesul a survenit în urma unor multiple traumatisme, medicii precizând, la momentul internării, că acesta avea peste 100 de fracturi în tot corpul.

Mihai Rădoi s-a aruncat în gol, de la etajul 4 al blocului în care locuia din Drobeta Turnu Severin, la începutul lunii februarie, din cauza unor neînțelegeri cu soția. 

Acesta a ajuns în stare gravă la Spitalul din Severin, însă la cererea familiei, în data de 12 februarie a fost transferat la Spitalului Judeţean din Timişoara pe Secţia de Politraumatologie. Starea sa a fost extrem de gravă, dar stabilă.

Directoul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina, a confirmat în această dimineaţă că pacientul a încetat din viaţă.

"Din păcate, a decedat în cursul acestei dimineţi, în urma unui stop respirator în urma unei insuficienţe multiple de organe", a spus Craina, pentru Libertatea.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Dramă la Spitalul din Târgovişte. Un tânăr de 22 de ani s-a sinucis aruncându-se de la etaj, în timp ce familia era în vizită în salon

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc din Ploieşti

Bărbatul care și-a dat foc la procesul lui Trump a murit. Înainte să facă gestul extrem a împărțit pliante cu teorii ale conspirației

Un bărbat și-a dat foc în fața tribunalului din Manhattan unde se desfășoară procesul lui Donald Trump în dosarul Stormy Daniels

Partenerii noștri