Live

Incendiu puternic la o staţie de pompare a gazelor, în Gorj

Data actualizării: Data publicării:

Un incendiu de proporţii a izbucnit, luni, la o ţeavă de gaze a unei staţii de pompare a gazelor din localitatea Hurezani, judeţul Gorj. Mai multe autoturisme aflate în apropiere au fost avariate, dar nu există victime. Focul a cuprins şi clădirea administrativă a firmei, mai multe echipaje intervenind la faţa locului.

Actualizare 14:00. Cinci oameni au ajuns la spital cu arsuri, iar opt maşini ale angajaţilor au fost avariate după explozia unei conducte a Transgaz. 


Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au anunţat, luni, că un incendiu de proporţii a izbucnit la o ţeavă de gaze a unei staţii de pompare a gazelor din localitatea Hurezani, judeţul Gorj.

„Din primele informaţii furnizate de martorii de la fata locului, ar fi avut loc o explozie urmată de incendiu la această țeavă. Mai multe autoturisme aflate în apropiere au fost afectate în urma evenimentului. De asemenea, flăcările s-au extins și la sediul administrativ al societății comerciale”, anunţă IGSU.

Potrivit acestora, până la ora transmiterii acestei ştiri nu s-au înregistrat victime.

La faţa locului au fost trimise trei echipaje cu autospeciale de stingere cu apă şi spuma.

Pompierii intervin pentru stingerea incendiului la clădirea administrativă și asigură măsuri specifice de protejare a vecinătăților.

De asemenea, se acționează pentru întreruperea alimentării cu gaze pe conductă.

Sursa: News.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Băieţelul care a fost vândut de familie şi dus în Germania a ajuns în România și plasat alături de sora sa la o asistentă maternală

Percheziții DNA la locuința și biroul vicepreședintelui Consiliului Județean Gorj în legătură cu mai multe contracte de achiziții

Percheziții la casa primarului din Gorj nostalgic după Ceaușescu. E acuzat că a folosit combustibil pe banii comunității

O femeie din Gorj a fost șantajată de doi necunoscuți. I-au cerut bani pentru a nu distribui fotografii indecente cu ea

Partenerii noștri