Live

Inspectorul școlar din Argeș, despre cazul fetiței de 3 ani puse să facă tumbe în fața premierului

Data actualizării: Data publicării:

Fetița de 3 ani care a fost pusă de profesoară să facă o tumbă, pe ciment, în fața premierului Dăncilă, face parte dintr-un club sportiv privat, „eventual afiliat la federația română de gimnastică”, a declarat pentru HotNews.ro inspectorul școlar general din Argeș.

Citește și: Reacția profesoarei criticate pentru că a pus o fetiță să stea în cap, la Simfonia Lalelelor

“Dacă aș avea o pârghie, cred că ar fi cumva cercetată disciplinar”, a afirmat Tudosoiu Dumitru, care a precizat în repetate rânduri că presa politizează evenimentul. Oficialul a explicat că Simfonia lalelelor se organizează de 41 de ani, de către Primărie în parteneriar cu Inspectoratul școlar și că anul acesta a primit pentru prima dată sesizări din partea părinților.

“Copilul meu a participat, nu anul acesta, pentru că a fost ușor răcit, ci anul trecut, fiind clasă pregătitoare, și acum 2 ani, fiind grupa mare de grădiniță. Copilul meu a participat și eu m-am simțit tare mândru sa îl văd că are flori în mână și că este frumos îmbrăcat”, a spus pentru HotNews inspectorul școlar general din Argeș.

Citește mai multe aici

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

Anunț șoc al premierului spaniol, după ce un tribunal a anunțat că o anchetează pe soția sa pentru corupție

Reacția premierului din Papua Noua Guinee, după ce Biden a spus că unchiul său a fost mâncat acolo de canibali: „Un moment de confuzie”

Un elev de clasa a VII-a din Brașov și-ar fi șantajat profesoara de istorie cu poze indecente cu fiica acesteia, în schimbul notelor

Partenerii noștri