Live

Bărbat din Galaţi trimis în judecată pentru că a omorât câinele vecinei. Ce pedeapsă riscă

Data publicării:

Un bărbat din Galaţi, acuzat că a ucis câinele unei vecine pentru că stricase nişte straturi cu flori, a fost trimis în judecată. Bărbatul a lovit de mai multe ori animalul, iar în urma loviturilor acesta a murit.

Fapta a fost comisă în primăvara acestui an, când, supărat că animalul s-a plimbat printre straturile de flori pe care le plantase în faţa blocului, gălăţeanul a lovit animalul de mai multe ori. După ce câinele a murit la scurt timp, în urma leziunilor suferite, stăpâna acestuia l-a reclamat pe agresor poliţiei. În urma plângerii depuse de femeie, oamenii legii au demarat cercetări, scrie News.ro.

Anchetatorii au finalizat verificările şi au dispus trimiterea în judecată a gălăţeanului acuzat că  a ucis patrupedul.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Galaţi. În funcţie de ceea ce vor stabili magistraţii, gălăţeanul riscă insclusiv o pedepasă cu închisoarea.

De altfel, într-un alt caz, Judecătoria Tulcea a condamnat un tânăr care omorâse un câine la şase luni de închisoare cu executare. Ulterior, Curtea de Apel Constanţa a schimbat soluţia, dispunând o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat a fost condamnat la 1 an şi 9 luni de închisoare cu executare pentru uciderea unui câine

Un bărbat din Prahova a fost reținut de polițiști pentru că ar fi ucis cu mașina, intenționat, un câine pe șantierul Autostrăzii A7

Bărbat din Bihor reținut pentru că ar fi ucis câinele unui vecin. În spatele casei lui, polițiștii au găsit opt capcane mortale

Bărbat reținut după ce și-a lăsat câinele să omoare un câine fără stăpân

Partenerii noștri