Bărbat reținut după ce și-a lăsat câinele să omoare un câine fără stăpân

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Foto: Poliția Română

Un bărbat din localitatea Bogdan Vodă a fost reţinut, vineri, pentru 24 de ore pentru că nu a oprit uciderea unui câine fără stăpân de către câinele său, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Ionela Cosma.

„Astăzi, 2 februarie, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Maramureş au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 45 ani din Bogdan Vodă, care în cursul lunii septembrie 2023 nu a oprit uciderea de către câinele său a unui câine fără stăpân, fapta petrecându-se în prezenţa lui”, a precizat reprezentantul IPJ Maramureş, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, în cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uciderea animalelor cu intenţie fără drept faptă prevăzută de articolul 25, al 3, lit. a din Legea 215/2004 şi instigare la mărturie mincinoasă faptă prevăzute de art. 47 raportat la articolul 273 cod penal sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri