Un bărbat din Prahova a fost reținut de polițiști pentru că ar fi ucis cu mașina, intenționat, un câine pe șantierul Autostrăzii A7

Data publicării:
Autostrada A7 muncitori pe santier
Șantier Autostrada A7. Sursa foto: Observatorul Prahovean

Un bărbat din Prahova a ajuns după gratii pentru că, spun polițiștii, ar fi ucis intenționat un câine cu mașina. Acesta lucra pe șantierul Autostrăzii A7, iar fapta ar fi avut loc în comuna Dumbrava. Familia suspectului refuză să creadă că bărbatul ar fi fost în stare de așa ceva. "Nu ne vine să credem", a declarat ginerele acestuia pentru Observatorul Prahovean.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, lucra ca muncitor la un subcontractor, pe șantierul Autostrăzii 7. Marți, în timp ce era la volanul unui vehicul, ar fi lovit mortal un câine, spun polițiștii. 

"Polițiștii au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că un conducător auto ar fi ucis un câine, în timp ce se deplasa cu un autovehicul în comuna Dumbrava. În baza sesizării, au fost efectuate verificări în vederea stabilirii situației de fapt", au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

În scurt timp, bărbatul a fost identificat și dus la audieri. În baza probelor administrate, acesta a fost reținut pentr 24 de ore.

"Nu ne vine să credem! Nu îl știm în stare de așa ceva, nu e genul de om să facă asta. Noi am înțeles de la colegii lui că ar fi încercat să evite. E prea mult să fie reținut. Lucra ca muncitor la un subcontractor, pe șantierul autostrăzii din Prahova. Știm că adeseori transporta cu mașina alți muncitori pe șantier, dar nu-l credem în stare să facă intenționat fapta pentru care astăzi a fost reținut de polițiști", a declarat, pentru sursa citată, ginerele bărbatului.

Bărbatul de 45 de ani este acuzat de uciderea animalelor cu intenție, fară drept, și riscă până la 7 ani de închisoare.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri