Live

„Chirurgul vedetelor”, condamnat la închisoare pentru moartea unei paciente, prins în timp ce încerca să fugă din țară

Data publicării:
Medicul estetician Călin Doboș, condamnat Foto: Facebook Calin Dobos Estetik

Călin Doboş, supranumit și „chirurgul vedetelor”, condamnat la închisoare pentru moartea unei paciente, a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat vineri la 3 ani de închisoare cu executare şi interdicţia de a exercita profesia pe o perioadă de 4 ani.

Medicul a fost prins în noaptea de vineri spre sâmbătă în timp ce încerca sa iasă din ţară prin vama Nădlac. El fusese dat în consemn la frontieră. A fost predat Inspectoratului Județean de Poliție Arad pentru punerea în aplicare a sentinței judecătorești definitive.

Cunoscutul estetician a intrat în vizorul autorităților judiciare în urmă cu șapte ani,  după decesul unei femei de 37 de ani din Brăila. Medicul i-a făcut acesteia o liposucţie într-o clinică privată din Galaţi, deşi era, la acel moment, specializat în chirurgie maxilo-facială. Rudele femeii au acuzat că aceasta a murit după ce a suferit, în timpul intervenţiei făcute de Doboş, mai multe perforaţii ale intestinului. Medicul în vârstă de 46 de ani, care între timp s-a mutat la București, a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă și condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Editor : Luana Pavaluca

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un copil de 15 ani a fost prins în Arad la volanul unei mașini furate din Bacău. Ar fi condus peste 600 de kilometri

21 de poliţişti de frontieră de la vama Nădlac și un inspector antifraudă, trimişi în judecată de DNA pentru luare de mită

Anchete la Arad, după ce un polițist a fost prins într-un bolid de 250.000 de euro cu numere false, condus de un șofer drogat

Aglomerație și trafic intens după minivacanță. Cozi pe A2, DN1 și în Vama Nădlac

Partenerii noștri