Live

DNA face percheziții la Poliția Capitalei și Poliția Locală București

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Poliția Locală București

Procurorii DNA au făcut percheziții luni dimineață la Poliția Capitalei și Poliția Locală București, într-un dosar privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției locale și a poliței naționale, care nu au mai fost livrate după ce au fost plătite.

DNA a anunțat luni dimineață, într-un comunicat, că procurorii anticorupție fac cercetări „într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2022-2023, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției locale și a poliței naționale”.

Luni dimineață, procurorii au făcut percheziții domiciliare în cinci locații, situate pe raza municipiului București și a județului Călărași, din care trei sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale, se mai arată în comunicat.

Potrivit surselor Digi24, printre instituțiile la care se fac percheziții se numără Poliția Capitalei și Poliția Locală București.

Dosarul privește plata în avans a unor echipamente pentru polițiști, care ulterior nu au mai fost livrate de firma contractată, potrivit acelorași surse.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Adjunctul lui Şoigu locuia în conacul unei prințese. Ce avere are Timur Ivanov, arestat pentru corupție

Ministrul ucrainean al Agriculturii, eliberat din arest, după ce a plătit o cauțiune de 1,78 milioane de euro

BEJ Prahova i-a admis candidatura lui Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean

„Timid și fără chef de dans”. Cum încearcă Ionel Arsene să scape de extrădare: Gândul de a mă întoarce la România mă blochează mental

Partenerii noștri