Live

Raport preliminar: Tânărul care a produs un accident cu 6 răniți în Botoșani consumase și canabis

Data actualizării: Data publicării:
Foto: stiri.botosani.ro

Tânărul de 28 de ani care a produs accidentul din Botoșani în urma căruia șase persoane au fost rănite era drogat. Mașina condusă de acesta a lovit violent un autoturism și l-a proiectat pe contrasens, într-o altă maşină, fiind avariată și o alta care era parcată. Mai mult, el nu are permis, era beat și transmitea live pe Facebook.

Poliția Botoșani a anunțat joi că tânărului de 28 de ani care a provocat accidentul de luni i-au fost recoltate probe biologice pentru depistarea consumului de substanțe psihoactive.

În urma analizării acestor probe, a rezultat prezența canabisului. Acestea sunt concluziile preliminare, transmite Mediafax.

Mașina condusă de tânăr a izbit violent un autoturism și l-a proiectat pe contrasens, într-o altă maşină.

Tânărul nu are permis de conducere, era beat și transmitea live pe Facebook. Mai mult, presa locală a scris că a urlat de mai multe ori la polițiști și le-a spus că-l cheamă Moș Crăciun.

El avea o concentraţie alcoolică de 1,75 g/l alcool pur în sânge la prima proba şi 1,53 g/l alcool pur în sânge la a doua probă. Acum este cercetat pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, ameninţare şi conducere sub influenţa alcoolului.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polițiștii au tras 61 de focuri de armă ca să-l oprească pe șoferul contrabandist din Dorohoi. Bărbatul rănit a fost operat

Șofer rănit de polițiști după o urmărire cu focuri de armă în Dorohoi. După ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc

Replica lui Scholz, întrebat de un student chinez cum să evite canabisul în Berlin: Nu fuma. Eu fac 66 de ani şi nu am fumat niciodată

Partenerii noștri