Live

Sorinei Pintea i s-ar fi făcut rău în arest. A primit îngrijiri de la medicii de la Ambulanță

Data actualizării: Data publicării:

Medicii au fost chemaţi de urgenţă, duminică, la Arestul central din Capitală, după ce Sorina Pintea ar fi anunţat că se simte rău. Acesta a primit îngrijiri medicale, dar nu a fost dusă la spital, potrivit surselor Mediafax.

„În această dimineață, la Centrul de Retinere și Arestare Preventivă nr 1. a fost solicitată ambulanța, pentru o persoană aflată în arest preventiv. Persoana a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea”, a confirmat Poliția Capitalei, fără a specifica dacă a fost vorba despre Sorina Pintea.

Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, se află în detenţie în arest preventiv. Potrivit unor surse, Sorinei Pintea i s-a administrat o perfuzie.

Într-un comunicat transmis duminică seara de avocații Sorinei Pintea, aceștia spun că clienta lor este nevinovată și se află într-o „postură vulnerabilă, starea sa de sănătate fiind una precară, agravată pe fondul privării de libertate”.

Tribunalul București a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, inculpată pentru luare de mită în formă continuată. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezentau 7% din valoarea unui contract.

Editare web: Luana Păvălucă

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Paul de România, în arest până pe 9 mai. Gorghiu: Nu am mai avut predare de fugar din Malta. Voi discuta cu ministrul Justiției

Gerard Depardieu va fi plasat în arest preventiv la Poliția din Paris

Calvarul unei fete de 13 ani din Constanța. A fost violată ani la rând de propria mamă

Fostul ministrul al Sănătăţii Sorina Pintea a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru luare mită

Partenerii noștri