Live

Surse G4Media: OUG pe graţiere şi amnistie - Toader își va delega atribuțiile secretarului de stat Mariana Moț

Data publicării:
Foto: INQUAM_Octav Ganea

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, s-a întâlnit, luni, cu premierul Viorica Dăncilă, discuţia având loc la Palatul Victoria. Potrivit G4Media.ro, întrevederea Dăncilă-Toader are loc "cu o zi înainte de ședința de guvern de marți și în contextul discuțiilor tot mai insistente despre iminența adoptării unei Ordonanțe de Urgență pe amnistie și grațiere".

"Surse oficiale au declarat luni pentru G4Media.ro că Liderul PSD forțează ca OUG-ul pe amnistie și grațiere să fie adoptat în ședința de guvern de marți. Potrivit surselor citate, ministrul justiției, Tudorel Toader, intenționează să-i delege atribuțiile secretarului de stat, Mariana Moț, o apropiată a vicepremierului Paul Stănescu. Acesta din urmă face parte din nucleul dur de susținători ai liderului PSD, Liviu Dragnea", scriu jurnaliştii de la G4Media.ro.

Aceştia mai notează că a semnat și adresa către Parlament prin care s-a propus o nouă definiție a abuzului în serviciu, care îl scapă pe liderul PSD de acuzații. 

Articolul integral - AICI

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Berlinul vrea să scape de vila lui Joseph Goebbels, ministrul de propagandă al lui Hitler: "Luați-o, e cadou!"

Deputatul ex-AUR Dumitru Focșa are ordin de restricție pentru că și-a bătut din nou soția

Noi violențe în Georgia, "legea rusă" a fost votată. Poliția a dat cu gaze lacrimogene în mulțimea care a luat cu asalt Parlamentul

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Partenerii noștri