Live

Toader, ironic pe seama moțiunii depuse de PNL și USR: Au nostalgiile sistemului sovietic

Data publicării:
Declarații făcute de Tudorel Toader după adoptarea OUG privind legile justiției. Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat marţi că va merge la dezbaterea moţiunii simple iniţiate de PNL şi USR, intitulată "Ministrul Justiţiei, un ministru de nota 4 (patru)", în care semnatarii documentului îi solicită demisia, scrie Agerpres.

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

„Da, merg la moţiune”, a afirmat Toader, la sediul Ministerului.

Întrebat dacă are argumente, fiind considerat „un ministru de nota 4”, Toader a răspuns: „Depinde, poate au nostalgiile sistemului sovietic, unde grila de notare este de la unu la 5”.

Plenul Camerei Deputaţilor dezbate marţi moţiunea simplă, iniţiată de PNL şi USR, intitulată "Ministrul Justiţiei, un ministru de nota 4 (patru)", în care cer demisia lui Tudorel Toader, pe care îl acuză, în 20 de puncte, că prin comportamentul său a "abandonat Justiţia în mâna infractorilor" şi "a trimis România în trecut, în perioada Năstase - Stănoiu, în care dosarele se rezolvau în şedinţe de partid".

Iniţiatorii demersului îi reproşează lui Toader că, "în afara unor vizite exotice, făcute pe bani publici (...), a desenării unor proiecte fantasmagorice, cum este Cartierul Justiţiei din Bucureşti", a unor apariţii publice în care şi-a etalat "dorinţa de avea talent de povestitor", a afirmaţiilor publice prin care a "afectat independenţa sistemului judiciar", în afară de "lovitura" pe care încearcă să o aplice "luptei împotriva corupţiei" nu prea are cu ce se lăuda de când a devenit ministru.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Tudorel Toader acuză o „monstruoasă coaliție” după pierderea funcţiei de rector al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi

Orban: Scrisoarea Comisiei de la Veneția a fost trimisă în presă pe filiera Tudorel Toader. Avem zeci de argumente la solicitare

CTP, despre „dezvăluirile lui T. Toader” și replicile consilierei lui Dăncilă și Dragnea: De ce a venit Toader să ne spună astea acum?

Predoiu: Dezvăluirile lui Tudorel Toader despre întâlnirea la care Dragnea cerea amnistie arată „caracterul mafiotic al guvernării PSD”

Partenerii noștri