Live

Video&Foto Un tânăr din Botoșani a fost prins cu 10 kilograme de canabis în mașină. Drogurile fuseseră aduse din Spania cu o firmă de curierat

Data publicării:
În mașina lui, polițiștii au descoperit 10 kilograme de canabis, ascunse printre alimente, într-o valiză. Sursa foto: colaj DIICOT

Un tânăr din Botoșani a fost arestat preventiv 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant, în timp ce transporta cu mașina 10 kilograme de canabis. Drogurile erau ascunse într-o geantă de voiaj, printre mai multe alimente, și fuseseră aduse din Spania cu o firmă de curierat, spun procurorii DIICOT.

Bărbatul a fost oprit în trafic, în cursul zilei de miercuri. În mașina lui, polițiștii au descoperit o geantă de voiaj. Când au deschis-o au găsit mai multe produse alimentare, iar printre ele și pungi pline cu canabis.

"Din cercetările efectuate s-a stabilit că drogul de mare risc, ambalat în mai multe pungi, a fost introdus în țară din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, fiind disimulat într-un colet ce conținea diverse produse alimentare", au transmis reprezentanții DIICOT.

După audieri, bărbatul a fost reținut 24 de ore pentru trafic de droguri. În cursul zilei de joi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Botoșani a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cel mai bine plătit model din lume s-a întâlnit cu Lewis Hamilton și a regretat imediat ce a urmat: ”Mi-e frică. O să plâng”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Alina Gorghiu: Dacă faci trafic la colţ de stradă, la festivaluri sau lângă şcoli, nu ai ce să cauţi în libertate

Un șofer a băut și a consumat patru droguri diferite, apoi a plecat de la mare spre casă. A fost oprit de polițiști la Fetești

Un nou drog cu efecte devastatoare a apărut pe piața din România. Ce este „Pastila portocalie” 

Fetița de două luni, bătută crunt de mama care e cadru militar, dă semne de însănătoșire. "E o luptătoare!"

Partenerii noștri