Live

„L-a lovit de mai multe ori cu un ciomag”. Un bărbat din Olt și-a omorât în bătaie fratele, după ce s-au certat

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Shutterstock

Un bărbat a fost omorât de către fratele său cu un ciomag, în urma unui conflict petrecut la o stână din județul Olt, autorul crimei recunoscându-şi fapta, transmite Agerpres.

Conform unui comunicat transmis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, procurorii au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că, în după-amiaza zilei de 22 august, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat care se afla la o stână situată în extravilanul satului Plăviceni, comuna Scărişoara, a fost lovit cu o bâtă, de mai multe ori, în mod succesiv, la nivelul corpului, inclusiv în zona gâtului, de către fratele său, victima decedând.

„Fiind audiat, în prezenţa apărătorului din oficiu, inculpatul G.D. a recunoscut săvârşirea infracţiunii reţinute în sarcina sa, arătând că, în urma unor ameninţări ale fratelui său G.M. la adresa sa, a luat un ciomag din lemn de dud şi i-a aplicat o lovitură cu acesta în zona gâtului, deşi nu a vrut să-l lovească în acel loc, ci la corp, pe spate. Victima a căzut la pământ, iar el a continuat să îl lovească, aplicându-i alte două lovituri cu acel ciomag, în zona pieptului”, arată sursa citată.

Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, din cadrul Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventivă.

Editor : Bianca Chirilă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Câți ani de închisoare a primit fostul ministru al economiei din Kazahstan, care și-a ucis soția bătând-o opt ore într-un restaurant

Mafia italiană nu-și mai murdăreşte mâinile cu sânge. „Ar fi fost o prostie să credem că nu vor profita de un aflux uriaş de bani”

Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat din închisoare în închisoare

Soldații ruși au ucis peste 100 de oameni după ce s-au întors de pe front. „O problemă pe care Rusia nu o recunoaște”

Partenerii noștri