„L-a lovit de mai multe ori cu un ciomag”. Un bărbat din Olt și-a omorât în bătaie fratele, după ce s-au certat

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

Un bărbat a fost omorât de către fratele său cu un ciomag, în urma unui conflict petrecut la o stână din județul Olt, autorul crimei recunoscându-şi fapta, transmite Agerpres.

Conform unui comunicat transmis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, procurorii au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că, în după-amiaza zilei de 22 august, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat care se afla la o stână situată în extravilanul satului Plăviceni, comuna Scărişoara, a fost lovit cu o bâtă, de mai multe ori, în mod succesiv, la nivelul corpului, inclusiv în zona gâtului, de către fratele său, victima decedând.

„Fiind audiat, în prezenţa apărătorului din oficiu, inculpatul G.D. a recunoscut săvârşirea infracţiunii reţinute în sarcina sa, arătând că, în urma unor ameninţări ale fratelui său G.M. la adresa sa, a luat un ciomag din lemn de dud şi i-a aplicat o lovitură cu acesta în zona gâtului, deşi nu a vrut să-l lovească în acel loc, ci la corp, pe spate. Victima a căzut la pământ, iar el a continuat să îl lovească, aplicându-i alte două lovituri cu acel ciomag, în zona pieptului”, arată sursa citată.

Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, din cadrul Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventivă.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri