Live

Locatară a blocului din Timişoara unde trei oameni au murit: Nu a fost niciun anunţ cu deratizarea, mereu suntem anunţaţi

Data actualizării: Data publicării:

Locatarii din blocul din Timişoara unde trei oameni - doi copii mici şi o femeie - au murit, iar alţi patru sunt în stare gravă, spun că nu au fost anunţaţi că ar fi urmat să aibă loc o deratizare.

Trei oameni - doi copii şi mama unuia dintre ei - au murit la Timişoara, iar alţi patru sunt în stare gravă. Totul după ce în blocul în care locuiau ar fi avut loc o deratizare.

O femeie a povestit reporterului Digi24 că nu a fost anunţată deratizarea pe scările blocului, deşi mereu sunt anunţaţi când au loc astfel de acţiuni.

"Nu a fost anunţată deratizarea, pe noi ne anunţă, avem afiş în interior la geam şi pe fiecare palier e pus pentru că trebuie să fim acasă când se face. Nu a fost niciun anunţ", a subliniat ea.

Femeia a spus că este foarte speriată şi că se va duce să îşi facă analizele medicale.

"Nu o să mai stau aici. Aem duşuri comune, pot fi mulţi virusi. Sper să aflăm adevăratul motiv", a adăugat ea. 

Potrivit corespondentului Digi24 Carla Tănasie, deratizarea în bloc a fost făcută între 16 și 18 noiembrie. După această operațiune, familii din cinci apartamente au sunat la ambulanță pentru că s-au simțit rău.

După ce au constatat că toate aceste persoane locuiau în același bloc, angajații spitalului au sesizat, luni dimineață, Direcția de Sănătate Publică. De asemenea, o anchetă a fost declanșată și de către Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

DSP a prelevat probe de apă și a a chemat reprezentantul firmei de deratizare pentru a se stabili ce substanțe au fost folosite la deratizare.

redactare G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A cheltuit 150.000 de euro pe operații estetice pentru a arăta ”ca o papușă”, dar a ajuns ”un extraterestru”! Ce a ieșit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară

O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea

Şoferul unui autobuz de transport în comun din Timișoara, operat de urgență după ce a fost lovit de un pasager

Un pui de cățel a călătorit 100 de kilometri sub capota unei mașini din Timișoara. Șoferul l-a găsit pitit în zona motorului

Partenerii noștri