Live

Mesajul Nadiei Comăneci, după decesul lui Cristian Ţopescu: „Astăzi este o zi tristă. Mulţumesc, Cristian pentru momentele minunate”

Data actualizării: Data publicării:

Nadia Comăneci şi-a exprimat tristeţea după decesul comentatorului sportiv Cristian Ţopesc, căruia i-a mulţumit pentru „momentele minunate”, scrie news.ro.

„Astăzi este o zi tristă. Un om extraordinar care va rămâne mereu in inimile noastre. Mulţumesc, Cristian pentru momentele minunate!”, a scris Nadia Comăneci pe Facebook.

Şi Federaţia Română de Fotbal regretă dispariţia, la vârsta de 81 de ani, a fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu: „Condoleanţe familiei şi tuturor celor apropiaţi. Dumnezeu să îl odihnească în pace”.

Comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, a încetat din viaţă, marţi.

Cristian Ţopescu a murit la Spitalul Elias din Bucureşti, unde era internat la Secţia de Terapie Intensivă, ca urmare a unor complicaţii provocate de diabet şi de alte boli cronice.

Cristian Ţopescu, reputat comentator sportiv, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci de televiziune şi radio, a dedicat peste patru decenii sportului românesc, cu mii de transmisiuni directe. Interzis de comunişti la finalul anilor 1980, el a comentat cele două victorii mondiale ale naţionalei masculine de handbal, „noaptea magică” din 1976 a Nadiei Comăneci de la Montreal şi momentul în care trei românce au urcat pe podium la Sydney.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri