Live

Mesajul Vioricăi Dăncilă după atacul din Afganistan în care au fost răniţi şi opt militari români

Data publicării:
Foto: gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj după atacul din Afganistan în care au fost răniţi şi opt militari români, urându-le însănătoşire grabnică lor şi putere familiilor acestora. Dăncilă a afirmat că o întristează vestea atentatelor din Afganistan şi că se gândeşte la cei care au avut de suferit în urma acestor evenimente.

„M-a întristat profund vestea atentatelor din Afganistan, în urma cărora şi-au pierdut viaţa civili, inclusiv copii, iar opt militari români au fost răniţi. Gândurile mele se îndreaptă către toţi cei care au avut de suferit de pe urma acestor evenimente tragice. Ministrul Apărării mi-a transmis că este în legătură permanentă cu echipa de comandă, iar medicii le acordă răniţilor ajutorul de specialitate. Le doresc însănătoşire grabnică militarilor noştri şi  multă putere familiilor lor pentru a trece cu bine peste aceste momente dificile”, a transmis Viorica Dăncilă, potrivit News.ro.

Opt militari români din Batalionul 30 Protecţia Forţei "Vulturii Carpaţilor" din Câmpulung Muscel au fost răniţi luni în urma unui atentat cu autovehicul capcană în Afganistan. Ministrul Apărării Mihai Fifor afirmă că cei opt militari sunt în afara pericolului şi că medicii le acordă ajutor de specialitate, leziunile nepunându-le viata in pericol.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu, despre șoseaua surpată în Slănic Prahova: E un drum peste mină. Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?

Iohannis, în Coreea de Sud: Intenționăm să avansăm cooperarea în domeniul apărării și în domeniul energiei nucleare

Ciolacu: Faptul că lună de lună inflaţia e pe trend descendent, chiar accelerat, personal îmi arată clar că suntem pe drumul corect

Ciolacu: Din impozitul pe venit în viitor trebuie să fie deduceri. Astfel vei dezvolta învăţământul privat şi spitalele private

Partenerii noștri