Live

Mihai Constantinescu a suferit un al treilea stop cardio-respirator

Data actualizării: Data publicării:

Celebrul Mihai Constantinescu trece prin momente grele. Cântăreţul este în comă, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a făcut un al treilea stop cardio-respirator, în mai puţin de 24 de ore.

Artistul a intrat în comă și se află la Terapie Intensivă. Mihai Constantinescu este intubat, suferind și o hemoragie cerebrală.

Artistul a ajuns la Spitalul Floreasca după ce soția a chemat luni seară ambulanța, găsindu-l inconștient în casă.

Din primele informaţii, artistul ar fi fost în stop cardio-respirator aproape 10 minute. Medicii au reușit să îl resusciteze după alte 20 de minute.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a avut probleme de sănătate și în urmă cu două luni. El a ajuns la Spitalul Universitar cu probleme respiratorii și tensiune oscilantă, motiv pentru care şi-a anulat mai multe concerte.

Artistul a suferit două intervenții la inimă în ultimii 10 ani. Cu 12 ani în urmă i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un camion a ieşit în afara drumului, la Dorna Cândrenilor. Şoferul, găsit în stop cardio-respirator, a fost declarat decedat

Un tânăr a murit subit la scurt timp după ce a intrat într-o sală de jocuri de noroc din Constanța

Bogdan Opriţa, Spitalul Floreasca: Nu pot spune cum şi pe unde a intrat în spital tânărul care s-a filmat în zona administrativă

Al treilea deces în urma tragediei din Crevedia. Unul dintre răniții internați la Floreasca, cu arsuri pe mare parte din corp, a murit

Partenerii noștri