Un tânăr a murit subit la scurt timp după ce a intrat într-o sală de jocuri de noroc din Constanța

Data publicării:
pacanele
Un tânâr din Constanța a murit la câteva minute după ce a intrat într-o sală de jocuri de noroc din oraș. Foto: Shutterstock

Un tânâr din Constanța a murit la câteva minute după ce a intrat într-o sală de jocuri de noroc din oraș, relatează site-ul local Ziarul de Constanța.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, într-o sală de jocuri de pe strada Mihai Viteazul din oraș.

Din primele informații, bărbatului, care ar avea în jur de 30 de ani, i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în clădire, înainte să apuce să joace.

Bărbatul ar fi intrat în stop cardiorespirator, iar echipajele SMURD ajunse la fața locului nu au putut să îl salveze, constatând decesul acestuia.

„În această seară (sâmbătă, n.r.) prin apel unic la 112, am fost solicitați să intervenim la o persoană inconștientă, în municipiul Constanța. La caz s-au deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor. Sosiți la fața locului, din păcate, au constatat decesul bărbatului în vârstă de aproximativ 30 de ani”, a transmis ISU Dobrogea.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei exacte a morții.

Polițiștii fac cercetări pentru a afla cum a survenit decesul.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri