Live

Petrecerea de 8 Martie a Consiliului Județean Dolj a fost anulată din cauza coronavirusului

Data publicării:
Foto: facebook.com/ion.prioteasa

Petrecerea de 8 Martie pentru angajatele Consiliului Judeţean Dolj a fost anulată din cauza coronavirusului. Deși la ea nu urmau să participe 1.000 de oameni, șefii instituţiei spun că „nu-ţi mai vine să sari într-un picior” în contextul actual.

Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj, a declarat luni că petrecerea de 8 Martie care se organizează în fiecare an şi care ar fi trebuit să aibă loc luni seara a fost anulată.

Şeful CJ Dolj spune că adunarea nu avea peste 1.000 de oameni, dar în contextul problemelor cauzate de coronavirus nu le mai vine „să sară într-un picior”.

„Noi, la Consiliul Judeţean, nu am organizat o întâlnire cu doamnele şi domnişoarele, cum o făceam în fiecare an, pentru că am zis să o facem astăzi. Şi astăzi, dacă o să vă uitaţi, toată lumea este foarte bine îmbrăcată, asortată...(…) Am luat hotărârea să anulăm această întâlnire pe care am fi avut-o. Pe de altă parte, deoarece ne strângeam un număr important de persoane acolo şi nu eram o mie, dar eram un număr important, şi pe de altă parte, parcă nu-ţi mai vine să sari aşa... într-un picior când ştii că sunt nişte lucruri serioase care se petrec în jurul tău. Am fost de acord să anulăm şi să găsim un alt moment, mai spre Paşte, spre 1 Mai sau altă dată, să ne întâlnim”, a spus Ion Prioteasa, potrivit Mediafax.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Polonia a primit, după doi ani de așteptare, primele miliarde de euro din PNRR, după reforme ale guvernului Tusk

Pericolul invizibil care omoară felinele de pe „insula pisicilor”. Boala este extrem de infecțioasă și nu există remediu

Partenerii noștri