Live

Polemica dintre Gabriela Firea și Lavinia Coțofană continuă. Replica fostei directoare juridice de la ASSMB

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Facebook Lavinia Coțofană

Războiul declarațiilor între Lavinia Coțofană, fosta directoare juridică de la Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), și Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, continuă. După ce Gabriela Firea a anunțat că o dă în judecată pentru afirmațiile „calomnioase” aduse în legătură cu lucrările de la Spitalul Victor Gomoiu, care ar fi fost supraevaluate, Lavinia Coțofană revine, sâmbătă seara, cu o replică pe Facebook în care o acuză pe Gabriela Firea că minte și se declară dispusă la o bătălie în justiție.

Lavinia Coțofană revine la exemplul cu achiziționarea la suprapreț a unor closete pentru spitalul Gomoiu, despre care Gabriela Firea spunea că ar fi, de fapt, prețul pentru întregul mobilier de la baie.  „Cele 8 vase de closet au fost achiziționate de executant cu 2.179,46 lei și refacturate către ASSMB și plătite, contrar minciunilor doamnei Primar, cu suma de 22.868,72 lei. Adaos comercial de 949,29% lei”, susține Lavinia Coțofană.

Ea mai dă un exemplu de adaos comercial exagerat: „Au existat și adaosuri comerciale de 2.485,9% - tablou distribuție TNP, achiziționat de executant cu 5.006,79 lei și plătit de ASSMB cu 129.472,39 lei”, afirmă Lavinia Coțofană.

Fosta șefă a Direcției juridice de la ASSMB o acuză pe Gabriela Firea că dezinformează cetățenii și se arată dispusă la o luptă în justiție. Ea o întreabă pe Gabriela Firea, referindu-se la anunțul că o va da în judecată: „Continuăm, doamnă edil? Și în civil dacă doriți, dar competența aparține Parchetului”.

Editor: Luana Păvălucă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nicuşor Dan: Dacă ar fi să pariez, aş paria că nu se retrage Piedone, dar nu pot exclude varianta. Exclud retragerea lui Firea

Burduja i-a oferit lui Nicușor Dan Planul său pentru București: „Să vadă cum putea fi un bun primar”

Nicușor Dan nu exclude retragerea lui Piedone din cursa pentru Capitală: „Mai are timp”

Nicușor Dan nu vrea să aibă o dezbatere cu Sebastian Burduja: „Se spun lucruri și eu vreau să am sprijinul PNL”

Partenerii noștri