Polemica dintre Gabriela Firea și Lavinia Coțofană continuă. Replica fostei directoare juridice de la ASSMB

Data actualizării: Data publicării:
Lavinia Coțofană ASSMB polemica Gabriela Firea spital Gomoiu
Foto: Facebook Lavinia Coțofană

Războiul declarațiilor între Lavinia Coțofană, fosta directoare juridică de la Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), și Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, continuă. După ce Gabriela Firea a anunțat că o dă în judecată pentru afirmațiile „calomnioase” aduse în legătură cu lucrările de la Spitalul Victor Gomoiu, care ar fi fost supraevaluate, Lavinia Coțofană revine, sâmbătă seara, cu o replică pe Facebook în care o acuză pe Gabriela Firea că minte și se declară dispusă la o bătălie în justiție.

Lavinia Coțofană revine la exemplul cu achiziționarea la suprapreț a unor closete pentru spitalul Gomoiu, despre care Gabriela Firea spunea că ar fi, de fapt, prețul pentru întregul mobilier de la baie.  „Cele 8 vase de closet au fost achiziționate de executant cu 2.179,46 lei și refacturate către ASSMB și plătite, contrar minciunilor doamnei Primar, cu suma de 22.868,72 lei. Adaos comercial de 949,29% lei”, susține Lavinia Coțofană.

Ea mai dă un exemplu de adaos comercial exagerat: „Au existat și adaosuri comerciale de 2.485,9% - tablou distribuție TNP, achiziționat de executant cu 5.006,79 lei și plătit de ASSMB cu 129.472,39 lei”, afirmă Lavinia Coțofană.

Fosta șefă a Direcției juridice de la ASSMB o acuză pe Gabriela Firea că dezinformează cetățenii și se arată dispusă la o luptă în justiție. Ea o întreabă pe Gabriela Firea, referindu-se la anunțul că o va da în judecată: „Continuăm, doamnă edil? Și în civil dacă doriți, dar competența aparține Parchetului”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri