Live

Anca Dragu (USR) îl acuză pe liderul deputaţilor AUR că i-a „furat” un amendament. „Mi-a spus, zâmbind, că a crezut că nu sunt în sală”

Data publicării:
Senatoarea Anca Dragu. Foto: Gov.ro

Senatoarea USR Anca Dragu îl acuză pe liderul deputaţilor AUR, Alin Ilie Coleşa că i-a amendamentul pentru tichete pentru grădiniţe şi creşe. S-a întâmplat la dezbaterile din plenul reunit pe legea bugetului de stat pe 2024, a spus ea la Digi24.

Dragu a precizat că a avut trei amendamente la legea bugetului de stat pe 2024, care au picat.

„Mai mult decât atât, un domn de la AUR mi-a furat şi amendamentul, astăzi, la plen, cel pentru tichete pentru grădiniţe şi creşe. El l-a citit pe al meu, l-a furat pur şi simplu. Deci el s-a dus şi a citit amendamentul meu”, a spus Anca Dragu despre liderul de grup al AUR din Camera Deputaţilor, Alin Ilie Coleşa.

Ea a adăugat că, deși amendamentul a picat la vot, este totuşi vorba despre „un furt intelectual”.

„Fiecare parlamentar are un număr de amendamente, le poate susţine, şi eu m-am înscris să susţin acest amendament, care a fost citit înainte. M-am dus la el şi i-am spus: domnule, de ce ai făcut lucrul ăsta? Şi mi-a spus, zâmbind aşa, nu înţeleg de ce râdea la mine, că a crezut că nu sunt în sală. Dar nu conta dacă nu eram în sală şi chiar regula este foarte strictă şi clară: nu citeşti și nu susţii amendamentele altui grup parlamentar. Deci despre asta vorbim. Am mai depus un amendament pentru sănătatea femeii şi pentru masa caldă, au picat toate”, a mai spus Dragu.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

"China a învățat o lecție din războiul din Ucraina". Beijingul face o mișcare care crește temerile că pregătește invazia în Taiwan

Candidata AUR la primăria Buzău se retrage cu scandal: „AUR este cea mai mare otravă pentru electoratul românesc”

Tinerii pe care nu avem voie să îi dezamăgim

România a câștigat aurul la Europenele de canotaj, în proba feminină de dublu vâsle, categorie ușoară

Partenerii noștri