Anca Dragu (USR) îl acuză pe liderul deputaţilor AUR că i-a „furat” un amendament. „Mi-a spus, zâmbind, că a crezut că nu sunt în sală”

Data publicării:
Senatoarea USR Anca Dragu
Senatoarea Anca Dragu. Foto: Gov.ro

Senatoarea USR Anca Dragu îl acuză pe liderul deputaţilor AUR, Alin Ilie Coleşa că i-a amendamentul pentru tichete pentru grădiniţe şi creşe. S-a întâmplat la dezbaterile din plenul reunit pe legea bugetului de stat pe 2024, a spus ea la Digi24.

Dragu a precizat că a avut trei amendamente la legea bugetului de stat pe 2024, care au picat.

„Mai mult decât atât, un domn de la AUR mi-a furat şi amendamentul, astăzi, la plen, cel pentru tichete pentru grădiniţe şi creşe. El l-a citit pe al meu, l-a furat pur şi simplu. Deci el s-a dus şi a citit amendamentul meu”, a spus Anca Dragu despre liderul de grup al AUR din Camera Deputaţilor, Alin Ilie Coleşa.

Ea a adăugat că, deși amendamentul a picat la vot, este totuşi vorba despre „un furt intelectual”.

„Fiecare parlamentar are un număr de amendamente, le poate susţine, şi eu m-am înscris să susţin acest amendament, care a fost citit înainte. M-am dus la el şi i-am spus: domnule, de ce ai făcut lucrul ăsta? Şi mi-a spus, zâmbind aşa, nu înţeleg de ce râdea la mine, că a crezut că nu sunt în sală. Dar nu conta dacă nu eram în sală şi chiar regula este foarte strictă şi clară: nu citeşti și nu susţii amendamentele altui grup parlamentar. Deci despre asta vorbim. Am mai depus un amendament pentru sănătatea femeii şi pentru masa caldă, au picat toate”, a mai spus Dragu.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri