Live

Bădălău: Carmen Dan conduce foarte bine Ministerul de Interne, cu o mână de bărbat

Data publicării:

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat luni că ministrul Carmen Dan conduce foarte bine Ministerul de Interne şi nu ar trebui să îşi dea demisia în contextul cazului poliţistului acuzat de pedofilie.

Întrebat dacă s-ar impune o demisie a ministrului de interne în urma cazului privind poliţistul acuzat că a agresat sexual doi copii, Bădălău a spus că nu, potrivit Agerpres.

„Dânsa conduce foarte bine Ministerul de Interne, cu o mână de bărbat. Vă daţi seama că sunt şi lucruri care se întâmplă, neputând la un minister atât de mare avea o atenţie pentru absolut orice subofiţer. Cred că sunt oameni bolnavi şi trebuie să fim cu atenţie şi dacă asta s-a întâmplat în rândul structurilor din poliţie, cred că s-ar impune o mai riguroasă verificare, dacă au boli psihice. Totuşi, un om întreg la cap nu cred că putea să facă aşa ceva. Bolile astea psihice ştiu că apar aşa, din senin şi e foarte greu să monitorizezi”, a afirmat Bădălău.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu și liderii PSD din Buzău, în campanie la sat. Politicienii au participat la o serbare câmpenească pe stadionul „Luceafărul”

Kelemen Hunor nu crede în ieșirea PNL din coaliția cu PSD: „Să facă ce? PNL e în polul de stânga. Au renunțat la valorile de dreapta”

Kelemen Hunor îi răspunde lui Rareș Bogdan: „E greu să ajungi la acea înțelegere strategică cu care e dotat”

Ciolacu și Ciucă îl asigură pe Geoană: Nu schimbăm data prezidențialelor

Partenerii noștri