Live

Ciolacu: Dacă eram premier eu, cred că îmi săreau în cap colegii deja să fac anumite remanieri. E ca la şah, mută albele primele

Data publicării:
Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că o remaniere guvernamentală „nu este o catastrofă” și că aceasta este atributul premierului. El adaugă că, până acum, premierul Nicolae Ciucă nu a venit cu vreo propunere de remaniere a unui ministru.

„Coaliţia nu se rupe, coaliţia va funcţiona. Întotdeauna există remaniere. Eu v-am spus foarte clar: prim-ministrul trebuie să vină cu propunerile. Dacă eram premier eu, Marcel Ciolacu, şi PSD-ul, cred că îmi săreau în cap colegii deja să fac anumite remanieri. Nu este atributul meu. În acest moment, prim-ministrul nu a venit cu vreo propunere să fie cineva remaniat. E ca la şah, mută albele primele”, a spus Ciolacu.

„Nu cred că prim-ministrul Nicolae Ciucă va face vreodată vreo remaniere fără să stăm de vorbă. Nu confundăm persoane”, a adăugat el.

Întrebat despre evaluarea miniştrilor PSD, Ciolacu a răspuns că „întotdeauna este loc de mai bine”.

„Nu este o catastrofă o remaniere, e un lucru normal în orice democraţie. Nu încercaţi să căutăm nume, câţi miniştri. Haideţi să aşteptăm, când va veni prim-ministrul cu o propunere concretă, sunt ferm convins că nimeni n-o să o facă la Sinaia, pe ascuns”, a afirmat el, cu referire la o ședință a PNL în care, potrivit lui Ciolacu, liberalii ar fi făcut o strategie să atace PSD.

„Se vede de pe Marte, dacă PSD nu-şi asuma să intre la guvernare, era o situaţie complicată nu numai pentru PNL şi marea coaliţie de dreapta, era o situaţie complicată în primul rând pentru români. Evaluările miniştrilor le face prim-ministrul în coaliţie”, a mai spus Ciolacu.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu şi Firea au mers de 1 Mai la depoul Dudeşti din Capitală și le-au vorbit angajaților STB despre creșterea salariilor

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Partenerii noștri