Live

Ciolacu, despre eventuala adoptare a unei moțiuni de cenzură: PSD nu va face o propunere de premier

Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, marți seara, că PSD nu va propune un membru de partid pentru preluarea funcției de prim-ministru, dacă o eventuală moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban va fi adoptată.

„PSD nu va face o propunere de premier. Chiar dacă se creează o altă majoritate, PSD nu va propune din rândurile PSD un membru de partid să preia funcția de prim-ministru. Consider că nu este oportun ca PSD să propună acum un nou prim-ministru”, a afirmat Marcel Ciolacu, la B1TV, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă persoana propusă va fi tehnocrat sau va proveni din alte partide, președintele interimar al PSD a răspuns: „Vom vedea. V-am zis decizia mea personală”.

Marcel Ciolacu a comentat și poziția PSD cu privire la alegerile anticipate, în condițiile în care social-democrații se opun ferm unei astfel de inițiative.

„În primul rând, alegerile anticipate au loc în cazul în care există o criză politică, respectiv nu există o majoritate, care să nu mească un guvern. În acest moment, România are toate forurile democratice alese - parlament, guvern, cu adevărat minoritar, dar nu este prima oară, și are un președinte în funcție”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nicuşor Dan: Mulţi vor vota cu mine ca să nu iasă Piedone sau Firea

Un viceprimar PSD a lovit o femeie din echipa de campanie a PNL: „Este grav ce s-a întâmplat. O gașcă de agresori”

Mesajul de Paște al lui Marcel Ciolacu: Împreună putem să depăşim greutăţile vieţii

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Partenerii noștri