Live

Ciolacu i-a invitat la Guvern pe avocații care au câștigat procesul Roșia Montană

Data actualizării: Data publicării:
Marcel Ciolacu și avocații care au reprezentat România în procesul împotriva companiei Gabriel Resources. Foto: Guvernul României

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, joi, cu echipa de experţi şi avocaţi implicată în câştigarea procesului Roşia Montană şi le-a transmis recunoştinţa Guvernului şi a românilor.

El a menţionat că aceştia s-au luptat în proces uneori "chiar cu deciziile" unor foşti premieri.

"Înaintea şedinţei de astăzi, am invitat la Guvernul României echipa de avocaţi care a câştigat procesul Roşia Montană, pentru România. Le-am mulţumit, în numele românilor, pentru modul în care au luptat în acest proces, uneori chiar cu deciziile unor foşti prim-miniştri, în toţi aceşti ani grei de proces. Sunt convins că absolut toţi românii sunt mândri, ca şi mine, că avem asemenea profesionişti de calibru mondial. Le transmit încă o dată avocaţilor noştri recunoştinţa Guvernului României şi a românilor, pentru victorie", a spus Ciolacu, citat de Agerpres. 

La întrevedere au participat, alături de premierul Marcel Ciolacu, echipa de experți și avocați implicată în câștigarea procesului Roșia Montană: LDDP Crenguța Leaua, Andreea Simulescu, Liliana Deaconescu, Andra Soare-Filatov, Aurora Damcali Lalive: Noradele Radjai Din partea Ministerului Finantelor au participat experții Ciprian Badea și Victor Strâmbeanu.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu dă vina pe guvernarea lui Cîțu pentru datoria publică de peste 52%: PSD, acea ciumă roşie, a lăsat datoria publică la 36%

Ciolacu și Ciucă îl asigură pe Geoană: Nu schimbăm data prezidențialelor

Mesajul de Paște al lui Marcel Ciolacu: Împreună putem să depăşim greutăţile vieţii

Mesajul lui Ciolacu de Ziua Libertății Presei: Avem în mass-media un partener ferm de partea adevărului

Partenerii noștri