Ciolacu i-a invitat la Guvern pe avocații care au câștigat procesul Roșia Montană

Data actualizării: Data publicării:
ciolacu si avocatii Rosia Montana
Marcel Ciolacu și avocații care au reprezentat România în procesul împotriva companiei Gabriel Resources. Foto: Guvernul României

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, joi, cu echipa de experţi şi avocaţi implicată în câştigarea procesului Roşia Montană şi le-a transmis recunoştinţa Guvernului şi a românilor.

El a menţionat că aceştia s-au luptat în proces uneori "chiar cu deciziile" unor foşti premieri.

"Înaintea şedinţei de astăzi, am invitat la Guvernul României echipa de avocaţi care a câştigat procesul Roşia Montană, pentru România. Le-am mulţumit, în numele românilor, pentru modul în care au luptat în acest proces, uneori chiar cu deciziile unor foşti prim-miniştri, în toţi aceşti ani grei de proces. Sunt convins că absolut toţi românii sunt mândri, ca şi mine, că avem asemenea profesionişti de calibru mondial. Le transmit încă o dată avocaţilor noştri recunoştinţa Guvernului României şi a românilor, pentru victorie", a spus Ciolacu, citat de Agerpres. 

La întrevedere au participat, alături de premierul Marcel Ciolacu, echipa de experți și avocați implicată în câștigarea procesului Roșia Montană: LDDP Crenguța Leaua, Andreea Simulescu, Liliana Deaconescu, Andra Soare-Filatov, Aurora Damcali Lalive: Noradele Radjai Din partea Ministerului Finantelor au participat experții Ciprian Badea și Victor Strâmbeanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri