Live

Ciolacu: PSD se va opune „cu toate forțele” abrogării legii care suspendă tranzacțiile cu activele statului

Data publicării:
Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: INQUAM Photos/ George Calin

PSD se va opune ca legea prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacţii cu activele statului să fie abrogată, a spus președintele partidului, Marcel Ciolacu. Legea a fost iniţiată de social-democraţi şi votată anul trecut.

După împrumuturile uriașe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut, Cîțu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării! Vrea să vândă – pe nimic - cele mai puternice și mai rentabile companii de stat! Tot ce a rămas mai valoros în patrimoniul statului român, companii cu profituri de miliarde de lei”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Au încercat să facă asta și anul trecut! Nu le-a mers! Și acum ne vom opune, cu toate forțele! Proiectul lui Cîțu, de abrogare a Legii inițiate de PSD și votate anul trecut, prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacții cu activele statului, nu trebuie să treacă”, a continuat el.

România trebuie să acționeze la fel ca celelalte state #europene - Germania, Franța, Polonia, Ungaria, țări care își protejează companiile strategice în această perioadă de criză provocată de pandemie”, a mai scris Ciolacu.

Editor : Monica Bonea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nicuşor Dan: Mulţi vor vota cu mine ca să nu iasă Piedone sau Firea

Un viceprimar PSD a lovit o femeie din echipa de campanie a PNL: „Este grav ce s-a întâmplat. O gașcă de agresori”

Mesajul de Paște al lui Marcel Ciolacu: Împreună putem să depăşim greutăţile vieţii

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Partenerii noștri