Live

Ciolacu va cere Ucrainei și Republicii Moldova să facă public motivul pentru care George Simion are interdicție de intrare

Data publicării:
FOTO: Inquam Photos/ Saul Pop

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că va formula o adresă către premierii Ucrainei şi Republicii Moldova ca să afle motivele pentru care preşedintele AUR George Simion are interdicţie de a intra în aceste două ţări.

„Dacă dânşii doresc să facă aceste informaţii publice, m-aş bucura. Dacă ele există. Staţi să vedem. Dar presupun că există două decizii, că nu are voie în Republica Moldova şi nu are voie în Ucraina. Ceva a stat la baza acestor decizii”, a adăugat preşedintele social-democraţilor, citat de News.ro.

„Nu poate să explice public şi haideţi să nu ne jucăm cu lucruri care totuşi ţin de... Am acces la informaţie. Asta nu înseamnă că voi avea posibilitatea să le fac publice. Dar voi adresa această cerere să ştiu la prim-miniştrii. Dacă dânşii doresc, dânşii, ei sunt furnizori de informaţie. Nu sunt eu. E un respect interstatal. Dacă dânşii doresc să facă aceste informaţii publice, m-aş bucura. Dacă ele există. Staţi să vedem. Dar presupun că există două decizii, că nu are voie în Republica Moldova şi nu are voie în Ucraina. Ceva a stat la baza acestor decizii”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat dacă va cere în mod oficial Ucrainei şi Republicii Moldova să explice public de ce are interdicţie liderul AUR George Simion în aceste două state, miercuri la Parlament.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu și mai mulți miniștri vor fi marți în Turcia, la invitația lui Erdogan

Ciolacu, despre greva din Noaptea Muzeelor: „Mă duc voluntar patru ore. O să beau o cafea și o să rezist”

Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare încercăm să reglăm în şedinţă de guvern situaţia muzeografilor

Ciolacu e optimist: „Sunt ferm convins că spre sfârşitul anului va fi o inflaţie sub 5%”

Partenerii noștri