Live

Cioloș: Cred că sunt mulți elevi care s-ar descurca mai bine ca Nicolicea. E un incompetent

Data actualizării: Data publicării:

Președintele partidului Plus, Dacian Cioloș, a declarat, la Digi24, că președintele Klaus Iohannis nu ar trebui să fie de acord cu numirea lui Eugen Nicolicea în funcția de ministru al Justiției. „Nu putem înlocui pe cineva care și-a pierdut demnitatea profesională cu un incompetent”, explică Dacian Cioloș.

„Cred că sunt mulți elevi de liceu s-ar descurca mai bine decât domnul Nicolicea. Nu putem înlocui pe cineva care și-a pierdut demnitatea profesională, pentru că a încălcat etica profesională, cu un incompetent. În mod cert, Nicolicea nu e soluția. Președintele trebuie să ceară un ministru al justiției care să apere justiția, nu care să o atace”, afirmă Dacian Cioloș.

Despre o posibilă remanierea a guvernului, fostul premier a declarat:

„Mă interesează cum ieșim din fundătura în care ne aduce PSD-ul. Discuția acum este despre cum să se salveze domnul Dragnea, nu i-a ieșit cu Toader și acum caută altă soluție pentru că se strânge lațul. Vine 20 mai, când se va încheia procesul, și domnul Dragnea e în aceeași logică din 2017: cum să scape.  Și pe banii românilor, pe care românii le plătesc la PSD, se duc pe consultanța străină, apropo de slugi la străini. Domnul Dragnea e o slugă la străini. El se ocupă să sperie”, declară Dacian Cioloș.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Gorghiu, despre dosarul Mineriadei: „O veche restanță a statului român și a justiției. Avem o obligație pe care sper să ne-o onorăm”

REPER a depus lista cu candidaţii la europarlamentare la BEC. Câte semnături a strâns partidul lui Cioloş

Gorghiu: „După alegerile pentru PE se va constata încă o dată că suntem un popor înțelept. Seducția extremismului e periculoasă”

REPER a atacat OUG-ul de comasare a alegerilor la CCR. Cioloș: Am fost deposedați de Guvernul Ciolacu de dreptul de a ne apăra votul

Partenerii noștri