Live

Cîțu: Am convins o Românie să fiu prim-ministru, cred că e mai simplu să conving niște colegi să mă susțină la șefia PNL

Data actualizării: Data publicării:
Premierul Florin Cîțu. Foto: Facebook

Premierul Florin Cîțu a mers, joi, în județul Alba, unde a avut o întâlnire cu liberalii din filială. Într-o conferință de presă, Cîțu a declarat că a venit pentru a le prezenta acestora oportunitățile finanțărilor prin programe europene sau cu bani de la buget.

„Am venit să le prezint puțin despre PNRR, fonduri europene, despre buget, surse de finanțare. Avem o oportunitate de a investi acești bani. Și trebuie să știe colegii mei că trebuie să avem proiecte bune”, a declarat premierul.

Acesta s-a referit și la competiția internă cu Ludovic Orban pentru șefia PNL și la susținerea pe care încearcă să o obțină de la organziațiile din teritoriu ale partidului.

„Am discutat și despre partea politică. Cred că am convins o Românie să fiu prim-ministru și să fiu susținut de coaliție, cred că este mai simplu să conving niște colegi să mă susțină la președinția PNL”, a spus Florin Cîțu.

La întâlnirea cu liberalii din Alba a participat și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi europarlamentarul Rareş Bogdan. Din partea organizaţiei judeţene au participat, printre alţii, europarlamentarul Mircea Hava, senatorul Sorin Bumb, deputatul Florin Roman.

Când jurnaliștii l-au întrebat dacă a câștigat și susținerea lui Mircea Hava, Cîțu a declarat: „Domnul Hava și cu mine avem o relație mai veche, am lucrat împreună. Este o relație mai veche”, a spus Florin Cîțu.

Filiala Alba a PNL este considerată una dintre cele mai puternice organizaţii judeţene liberale.

Premierul Florin Cîțu a mers în ultima perioadă în mai multe filiale județene ale partidului printre care Timiș, Sălăj sau Sibiu.

Editor : R.K.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Burduja: Nicușor Dan nu e un om de dialog. Nu răspunde la telefon. Are o atitudine arogantă

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Sebastian Burduja vrea ca Bucureştiul să devină port la Dunăre: „Nimeni nu a fost în stare în 34 de ani să facă asta”

Partenerii noștri