Live

Cîțu: Sancțiunile aplicate Rusiei și investițiile americane în România, printre subiectele discutate cu vicepreședintele SUA

Data publicării:
Sancțiunile aplicate Rusiei și investițiile americane în România, printre subiectele discutate de Florin Cîțu cu vicepreședintele SUA. Foto: Facebook

Principalele subiecte ale discuției cu vicepreședintele SUA, Kamala Harris, au fost sancțiunile dure aplicate Rusiei de SUA și susținerea noastră deplină pentru majorarea bugetului Apărării la 2,5% din PIB, scrie pe Facebook Florin Cîțu, președintele Senatului.

„În cadrul discuțiilor cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, principalele subiecte au fost sancțiunile dure aplicate Rusiei de SUA și susținerea noastră deplină pentru majorarea bugetului Apărării la 2,5% din PIB”, transmite Florin Cîțu.

Președintele PNL menționează că un alt mesaj important a fost despre oportunitățile strategice în contextul investițiilor americane în România. Țara noastră are nevoie de o economie puternică, bazată pe investiții.

„România susține agenda noastră comună care se bazează pe prosperitate, valori democratice și pe interesele comune de securitate ca aliați NATO”, încheie Cîțu.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

FT: Băncile occidentale au plătit taxe de 4 ori mai mari la bugetul Rusiei decât înainte de invazia Ucrainei

Jumătate din plăţile făcute de Rusia pentru mărfuri din China au avut loc prin intermediari

Cîțu, după ruperea Alianței PSD-PNL la București: „E nevoie de un candidat de calibru și de la PNL nu poate fi decât Ciucă”

David Cameron spune că activele rusești înghețate ar trebui folosite „creativ” pentru a finanța apărarea Ucrainei

Partenerii noștri